Saklı bahçeme hoş geldiniz........

Umarım bloğum size yararlı olur.

30 Ocak 2012 Pazartesi

MOR VE İLK KOMBİNİM.

Bu aralar moru seviyorum sanırım. Bu da ilk kombin denemem oldu, mor ikili bir takım aslında ben kemerle bi şekil vermek istedim, bu takımı 2 yıl önce indirimden 5 TL ye almıştım hiç kullanmadım evde denedim nasıl bişey olacak diye böyle bi görüntü çıktı sonucunda, ayakkabıyı da öylesine geçiriverdim ayağıma... İki yıl önce bundan 10 kilo fazla olduğumu düşünürsek bana baya büyük olduğundan ne kadar kamufle etsem de olduğumdan daha kilolu göstermiş beni.
Siz nasıl buldunuz bakiimmm....Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Eşarp; şifon kumaştan kendim diktim hele sıcak havalarda kullanımı çok rahat;
Pantalon; Alvina.
Ayakkabı; Furkan ayakkabı
İkili Takım;Marcadonatti
Kemer; Trendyol

10 yorum:

  1. Bende severim moru :) çok yakışmış cidden devamını bekleris artık :)

    YanıtlaSil
  2. 1Gül; Teşekkür ederim canım...

    YanıtlaSil
  3. merhaba, kemer ile uyumu yakalamışsın çok yakışmış...

    YanıtlaSil
  4. Cadı Kızın Dırdırı; beğenmene çok sevindim teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Çok yakışmış, mor rengi kendimde değilde başkalarında görünce seviyorum bende nedense:) Bide zayıflayınca eskiden tam olan kıyafetlerin üzerinden düşmesi nası güzel bişey oluyo dimi?

    YanıtlaSil
  6. Zayıflamamlazım; ben de aynı düşünürdüm ama baksana yakışıyormuş, sen de kilo vermişsin o yüzden ben de seni görmeyi çok isterim. Bi ara önceki ve sonraki hallerimizi mi yayınlasak ne dersin...

    YanıtlaSil
  7. Sanırım ibretlik olarak yayınlasak yerinde olur:)) Ben 2 ay önce kapandım, o yüzden sanırım resimlerde kafamı kesip öyle yayınlamalıyım :) Ama yapalım hakkaten, resim araştırmam gerek.

    YanıtlaSil
  8. Hayırlı olsun ama yakışmış ve olayı çözmüşsün çok sık bi bayansın zayıflamak harika doğrusu insanın bunu en çok da kendisi için yapmalı en başta, ikimiz aynı anda bi post yapalım bu hususta şimdiden heyecanlandım bile..

    YanıtlaSil
  9. Yapalım hazırlıklara başla sen haberleşiriz,aynı günde de yayınlarız

    YanıtlaSil